VÅRA VARUMÄRKEN

Våra varumärken

Genom våra dotterbolag erbjuder vi livsmedelskedjor, storkök och servicehandeln en produktportfölj med drygt 25 varumärken, 1 500 produkter, från över 30 länder. Hot Chilly och BRK Food med mat från mellanöstern och Turkiet samt Lazzat Foods med det asiatiska köket.
I vårt sortiment finns kundfavoriter som Sveriges mest sålda tomatpuré från Burcu, kikärtor och solrosfrön från Haider och hummus, bulgur och dadelsirap från Alkaizhwan.

ALKAIZHWAN

Alkaizhwan är ett välkänt varumärke som startades 1995 med visionen att producera högkvalitativa produkter med rika smaker från mellanöstern och erbjuder idag ett brett sortiment såsom inlagda grönsaker, kryddor, hummus, bulgur, dadelsirap och mycket mer.

BURCU

Burcu är en av Turkiets större livsmedelsproducenter. Företaget etablerades 1982 i Burhaniye norr om Izmir. Burcu kombinerar smaker från de turkiska köket med en modern fabriksteknologi som gör att de ständigt expanderar sitt sortiment.

HAIDER

Haider är ett varumärke med ett sortiment som riktar sig till ett bredare kundsegment med sortiment såsom kokta kikärtor, rostade solrosfrön, mangonektar och mycket mer.

ELEVATE YOUR BUSINESS WITH

Valiance theme

Limitless customization options & Elementor compatibility let anyone create a beautiful website with Valiance.